Op vakantie

Op vakantie gaan en uitstapjes maken is goede manier om te ontspannen en de thuissituatie even los te laten. Dat kan alleen of samen met uw naaste. Er zijn tal van aanbieders van vakanties en uitstapjes voor mensen met een (specifieke) zorgvraag. Het kan gaan om individuele of groepsvakanties. De vakantielocaties kunnen bijvoorbeeld rolstoelvriendelijk zijn, of op andere wijze aangepast. In sommige gevallen is professionele zorg beschikbaar tijdens de reis en / of  op de vakantiebestemming. Wilt u zonder de gene voor wie u zorgt op vakantie, bijvoorbeeld met andere mantelzorgers? Ook dan zijn er mogelijkheden.

Er zijn tal van aanbieders van vakanties en uitstapjes voor mensen met een (specifieke) zorgvraag. Het kan gaan om individuele of groepsvakanties. Hieronder vind u een lijst met aanbieders en portals naar aanbieders.

OpVeerKracht geeft mantelzorgers graag de aandacht en erkenning die ze verdienen. Met een mooi aanbod voor regelmatige ontspanning, coaching, sport of verwennerij kunnen we ze energie, veerkracht en frisheid teruggeven. Niet alleen als welverdiende beloning maar ook als voorwaarde om dat menselijke zorgkapitaal te behouden.