Aanbieders van vervoer

Aanbieders van vervoer

Als u of de persoon voor wie u zorgt door ziekte of een beperking minder mobiel is, dan zijn er diverse mogelijkheden om toch deel te nemen aan het dagelijkse leven. Zowel in en om het huis, maar ook voor vervoer over korte en lange afstanden.

Woej heeft een eigen vervoersdienst. Deze dienst is speciaal voor oudere en gehandicapte inwoners uit Leidschendam-Voorburg en biedt vervoer binnen Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Op aanvraag rijden de chauffeurs ook naar plaatsen buiten de gemeentegrenzen.

Met een Wmo-vervoerpas reist u met korting met de regiotaxi. Vraag een gesprek aan bij de gemeente. Dan kijken we samen hoe u geholpen kunt worden.

Valys is sociaal-recreatief vervoer buiten de regio voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. U kunt Valys gebruiken als u verder reist dan 5 OV-zones vanaf uw woonadres. Valys brengt u waar u met het lokale vervoerssysteem niet kunt komen. Met Valys krijgt u voor een aantrekkelijk tarief vervoer dat u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt.

De medewerkers van de Senior Service rijden u van A naar B. Dit kan in een eigen auto of in die van de medewerker. Vervoer naar een afspraak in het ziekenhuis is belangrijk, maar ook het bezoeken van familie en vrienden behoort tot de mogelijkheden.