Aanmeldformulier Mantelzorgwaardering 2019 Leidschendam-Voorburg

 • Mensen die zorgen voor een ander zijn onmisbaar in onze samenleving. De gemeente Leidschendam-Voorburg zet alle mantelzorgers dan ook graag in het zonnetje. Mantelzorg is onbetaalde zorg voor (chronisch) zieke, gehandicapte of hulpbehoevende familieleden of vrienden.

  U kunt zich tot 26 november 2019 aanmelden voor de mantelzorgwaardering. U ontvangt dan in december 2019 per post een cadeaubon.

  Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering is dat u als mantelzorger zorgt voor een zorgvrager die thuis, zelfstandig of in een zorginstelling in Leidschendam-Voorburg woont en zorg en ondersteuning nodig heeft van naasten uit de omgeving. Voorwaarde is dat degene voor wie u zorgt in Leidschendam-Voorburg woont. Als mantelzorger hoeft u niet zelf in Leidschendam-Voorburg gevestigd te zijn.

  Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Of heeft u anderszins vragen over de mantelzorgwaardering? Neem dan contact op met het Sociaal Servicepunt via telefoonnummer 070-205 70 00.
 • Deel 1

  Als u in aanmerking wilt komen voor de mantelzorgwaardering 2019 vragen we u om onderstaande drie vragen te beantwoorden. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

  De gegevens worden door Woej verzameld en opgeslagen, en vervolgens doorgestuurd naar de gemeente Leidschendam-Voorburg. De contactgegevens worden bij de gemeente gebruikt voor uw registratie als mantelzorger voor het jaar 2019.
 • Gegevens mantelzorger
 • Gegevens van degene voor wie u zorgt, de zorgvrager