Aanmeldformulier mantelzorgwaardering 2020 Leidschendam-Voorburg

 • Mensen die zorgen voor een ander zijn onmisbaar in onze samenleving. De gemeente Leidschendam-Voorburg zet alle mantelzorgers dan ook graag in het zonnetje. Mantelzorg is onbetaalde zorg voor een naaste met een (chronische) ziekte, psychische kwetsbaarheid, lichamelijke of verstandelijke beperking, verslaving of andere kwetsbaarheid.

  U kunt zich tot 15 november 2020 aanmelden voor de mantelzorgwaardering. U ontvangt dan in december 2020 per post een cadeaubon.

  Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering is dat u als mantelzorger zorgt voor een zorgvrager die thuis, zelfstandig of in een zorginstelling in Leidschendam-Voorburg woont en zorg en ondersteuning nodig heeft van naasten uit de omgeving. Voorwaarde is dat degene voor wie u zorgt in Leidschendam-Voorburg woont. Als mantelzorger hoeft u niet zelf in Leidschendam-Voorburg gevestigd te zijn.

  Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Of heeft u anderszins vragen over de mantelzorgwaardering? Neem dan contact op met het Sociaal Servicepunt via telefoonnummer 070-205 70 00.

  Tip: na succesvolle registratie ontvangt u een bevestiging in uw mailbox. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen, kijk dan ook even in uw spam/ongewenste mail.
 • Deel 1

  Als u in aanmerking wilt komen voor de mantelzorgwaardering 2020 vragen we u om onderstaande drie vragen te beantwoorden. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

  De gegevens worden door Woej verzameld en opgeslagen, en vervolgens doorgestuurd naar de gemeente Leidschendam-Voorburg. De contactgegevens worden bij de gemeente gebruikt voor uw registratie als mantelzorger voor het jaar 2020.
 • Gegevens mantelzorger
 • Gegevens van degene voor wie u zorgt, de zorgvrager